Devira / Iris

Creatieve duizendpoot – Dromer – Enthousiasteling – Levensgenieter
Aangenaam! Mijn naam is Iris en ik noem mezelf al heel, heel, heeeel lang Devira: al bijna 25 jaar!
Ik ben een enthousiaste vrouw van 34 *kuch* 25 jaar oud. Ik woon samen met mijn man, ons zoontje en onze vier katten. Ik geniet van mijn leven in Helmond en weet uit elke dag iets moois te halen. Ik ben vaak optimistisch, heb enorm droge humor en ben eigenlijk best wel een beetje een nerd.
Als creatieve duizendpoot heb ik veel hobby’s en interesses, maar ben voornamelijk erg leergierig en dus nooit uitgeleerd. Ik vind het fantastisch om anderen te kunnen helpen en deel mijn kennis en kunde graag. Ik gebruik mijn website als levend CV en uitlaatklep, waar ik mijn creativiteit kwijt kan.
Hier schrijf ik over mijn dagelijks leven, hobby’s en interesses en mijn ontdekkingen. Je leest hier terug waar ik tegenaan loop, wat ik leer en waarvan ik denk dat jij het misschien ook wel leuk zal vinden.

Diensten

Fotografie
Op dit moment fotografeer ik uitsluitend autonoom en zakelijk. Dat wil zeggen dat ik vooral fotografeer wat ik leuk vind en neem ik gemeentelijke, maatschappelijke en/of sociale projecten aan. Ik fotograaf vaak leegstaande gebouwen en renovatieprojecten. Ik ben gestopt met particuliere fotografie zoals portretten en dieren, maar kan wel een van mijn conculega’s aanraden.

Student Toegepaste Psychologie
Per module ben ik inzetbaar binnen een organisatie in (de buurt van) Helmond. Dit jaar voer ik de modules Mind The Gap en Psychodiagnostiek uit. Voor Psychodiagnostiek zoek ik nog een praktijkplek en begeleider met een basisaantekening Psychodiagnostiek.
Hiernaast geef ik trainingen en coach ik op het gebied van (werk)geluk. Lijkt jou dit handig binnen jouw bedrijf? Stuur me dan een berichtje!

Beeldvorming

 

Wist je ook dat ik…?

… op mijn 9e al autodidact ICT’er werd? Ik leerde mezelf te (her)programmeren. Het begon met DOS en Windows, daarna HTML en front-end design.
… sinds mijn tienerjaren anime kijk en hierdoor (een beetje) Japans kan spreken en verstaan?
… wel vier katten in huis heb? Ze heten Slash, Cooper, Juno en Noa.
… een Instagram account heb voor mijn kat Slash? #Slashmagookniks
… piano speel, maar geen bladmuziek kan lezen? Ik leer daarom alle pianostukken uit mijn hoofd.
… een introvert ben? Ik hou niet van grote druktes en verkies een goede film boven een festival
… tot een paar jaar geleden geen kinderen wilde? Ik moest er niet aan denken en nu heb ik het leukste kind dat ik me maar voor kan stellen!
… geen 3D spelletjes speelde tot 2020? Als oldskool gamer vond ik 2D spelletjes het leukste. Nu eigenlijk nog steeds.
… op vrijwel elke console gegamed heb? Mijn eerste console was een SNES en Nintendo heeft nog steeds mijn voorkeur.
… de bijnaam ‘Red Bull’ had? Ik had mijn enthousiasme weinig onder controle. Nu soms nog steeds niet..
… een ontzettende fan van de band Ghost ben? Mijn woning hangt vol met decoratie. Ik draag elke dag iets van Ghost, ookal zie je het niet altijd.

Meer weten? Volg me op social media!